Du er her: Hjem 

LEIE AV IDRETTSHALLEN HØSTEN 2018

De som vil leie idrettshallen ved Malm oppvekstsenter i høst, kan sende inn søknad om ønsket tidspunkt til postkasse@verran.kommune.no

Søknadene blir behandlet fortløpende.

Observasjoner i utmarka i forbindelse med rovviltsituasjonen

Det har i sommer vært påvist bjørn, og sau tatt av bjørn på Fosen og i Verran. I denne forbindelse kan det være kadaver, skadede dyr eller lam uten mordyr i utmarka som det vil være av stor nytte for husdyreier å få informasjon om. Det letes i terrenget, men områdene er store og dersom andre folk som ferdes i utmarka gjør uvanlige observasjoner vil man gjerne ha tilbakemelding om dette. Observasjoner vedrørende husdyr meldes til husdyreier eller beitelagsleder i Malm Beitelag, Ketil Løvseth, på tlf. 97003012. Legg gjerne merke til farge på øremerker og/eller noter kartkoordinater for observasjonene dersom dette er mulig.

 

Eventuelle observasjoner av bjørn eller spor av bjørn skal meldes til lokal rovviltkontakt i SNO, Leif Arne Jåma, på tlf 47257667. Her vil det også være avgjørende med kartkoordinater eller at funnsted merkes slik at det er mulig å finne igjen.

Bjørn

Vedtak om lisensjakt på bjørn

Miljødirektoratet har fattet vedtak om en kvote på en bjørn på Fosen for lisensfelling høsten 2018. Fellingsperioden er fra og med 21. august til og med 15. oktober.

Forslag til administrativ organisering i Nye Steinkjer

Hvor mange ledere vil det bli i rådmannens stab i Nye Steinkjer? Og hvor mange etater og ledernivå skal nykommunen ha? Skissen til ny organisering har høringsfrist 1. september.

Nyhetsbrev fra HUNT4 juli 2018

HUNT4 går mot tidenes helsedatainnsamling!

Les nyhetsbrevet her.

Kommunen tilbyr mer elektronisk overføring av fakturaer

Inderøy, Verran, Steinkjer og Snåsa har endret rutiner for utsending av faktura for å kunne tilby mer elektronisk overføring. Kommunene sender nå via Vipps og DigiPost i tillegg til eFaktura / Avtalegiro og EHF (firma).

Tilleggsprosjekt HUNT 4

Innbyggerne i Steinkjer, Verran og flere kommuner får tilbud om å delta i tilleggsprosjektet EN Helse med spørsmål om å avgu fæcesprøve (avføringsprøve). 

Spør innbyggerne om kommunevåpen

Denne uka og i neste blir et utvalg innbyggere i Steinkjer og Verran oppringt av Norfakta og spurt om kommunevåpen.

Brannsjefen advarer: - Respektér bålforbudet

Det er ekstremt tørt i Steinkjer, Verran og Inn-Trøndelag for øvrig, og brannsjef Håvard Bye i Brannvesenet Midt IKS råder innbyggerne til å respektere bålforbudet som alltid gjelder i perioden 15. april til 15. september.

Bruddet på fibernettet i kommunen er nå reparert

NTE meldte dette i dag 24.mai.

KOMMUNESAMMENSLÅING  .png

Fv17

DMS

Logo  07417 Bestillingstransport