Du er her: Hjem | Organisasjon | Ledige stillinger

Ledige stillinger

Nedenfor vil du finne de stillingene som til en hver tid er ledige i Verran kommune.

Verran kommune har innført elektronske søknadsskjema. Trykk på send søknad for å komme til dette skjemaet.

Send søknad!

For å se etter ledige stillinger i våre samarbeidskommuner i INVEST, følg linkene under:
 
 
For andre ledige stillinger : se nav.no
 

Verran voksenopplæring - Forlenget søknadsfrist

Idnr. 301 - Lærer inntil 100 % fast stilling

Verran Voksenopplæring er en skole med 45 elever fra 4 nasjoner. Voksenopplæringen er samlokalisert med Flyktningetjenesten med tilholdssted i Verraparken i Malm sentrum. Tjenesteenheten til sammen 6 årsverk. Verran Voksenopplæring tilbyr norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere.

Forlenget søknadsfrist

Idnr. 300 - Lærer 100 % fast stilling

Vakkert plassert mellom fjell og fjord ligger Malm oppvekstsenter (MOS) sentralt plassert i Malm, som er kommunesenteret i Verran kommune. I nye flotte bygg med et fantastisk uteområde tilbringer 300 barn sin viktigste tid og 60 ansatte sitt daglige virke. MOS består av barnehage, skole 1.-10., SFO og kulturskole, som samarbeider tett for å gi barna gode og lærerike dager. MOS jobber aktivt med utviklingsarbeid i barnehage og skole, som er med på å gjøre barnas hverdag bedre.

Verran voksenopplæring er en skole med 45 elever. Voksenopplæringen er samlokalisert med Flyktningetjenesten med tilholdssted i Verraparken i Malm sentrum. Verran voksenopplæring tilbyr norsk og samfunnskunnskap for voksne innvandrere.