Du er her: Hjem | Næringsliv

Næringsavdelinga
 
 
Næringsavdelinga er kommunens egen katalysator for næringslivet. Vi vil skape vekst i Verran. Vår hovedoppgave er derfor å arbeide for å beholde arbeidsplassene som allerede finnes, knoppskyting og etablering av ny virksomhet.

Kommunens eksisterende næringsliv, gründere og bedrifter som ønsker å etablere seg i Verran, kan bruke oss som støttespiller. Vi skal legge til rette for næringslivet, og ivrer for å utvikle de bransjene som allerede finnes i kommunen. Økt samarbeid mellom bedriftene i kommunen er noe vi jobber aktivt for, og lykkes med så langt. Kurven på antall arbeidsplasser går oppover, og den samme gjelder økonomien i bedriftene.

Follafoss industriområde. Foto: Steinar Johansen

Rapport - Bortfall av arbeidsplasser og ringvirkninger i Follafoss og Verran

TFoU rapport nr. 5 2013 inneholder en analyse av samfunnsmessige betydninger av bedriften Södra Cell Folla i Follafoss i Verran kommune i Nord-Trøndelag.

Fv. 17/720 over i ny fase

Arbeidet med utbering av fv. 17/720 er kommet over i ny fase. Planleggingen av hva som skal gjøres hvor, er nå igang. Ved å trykke les mer kan dere følge med på hva som skjer i prosjektet.
Blomsterbukett_150x150

Gründerpris til Verran!

Berit Grande, gründer og daglig leder for Born Designmøbler, vant i dag kvinnovasjonsprisen for Nord- Trøndelag.
rv17-logo

En gledens dag for Verran!

Ny rv. 17 - rv. 720 vedtatt i fylkestinget

I fylkestinget  den 30. september ble handlingsprogrammet nye fylkesveier i Nord-Trøndelag vedtatt. I det står det at ny rv. 17 Steinkjer - Namsos inkl. rv. 720 til Malm er prioritert bompengeprosjekt med oppstart i perioden 2010-2013. Det er forventet at bygging starter i 2012.