Du er her: Hjem > Artikkel

Ny nettside

 
kommunevåpen
Velkommen til Verran kommunes nye nettside. Vi håper du som bruker blir fornøyd og at du finner det du leter etter. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger om feil og tips til forbedringer.
 
Verran kommune er selv strålende fornøyd med de nye nettsidene. Vi synes de er blitt friske, oversiktlige og innholdsrike. 
bilde av nettsida
Her skal du finne informasjon om tjenestene som finnes i kommunen, postlister og etter hvert også saksdokumenter og vedtak fra kommunestyremøter. Nettsidene vil stadig være i forandring, med oppdaterte nyheter både på framsida og på ulike undersider og oppdatert informasjon.
 
Kom gjerne med tilbakemeldinger til kommunen om det er noe du savner eller noe er vanskelig å finne eller forstå. Nettsida er til for deg som bruker. Vi vil også gjerne har forslag til hvordan vi kan utvikle sidene videre.
 
Aktivitetet på aktivitetskalenderen
Aktivitetskalenderen du ser til høyre skal, med god hjelp fra deg som verrabygg, bli en oversikt over alle arrangement og aktiviteter som foregår i kommunen. Dette er et perfekt sted for deg som arrangør å informere om hva, hvor og når. Ring eller send mail til servicekontoret og tips oss, så legger vi det inn i kalenderen for deg.
 
Lag og foreninger
Vi oppfordrer og utforder deg som innbygger og medlem eller tidligere medlem i et lag/forening om å melde fra om endringer i kontaktperson. Lista over lag og foreninger er desverre ikke oppdatert eller fullstendig slik den står i dag.
 
Gå inn i lista under "Idrett, kultur og kirke" i margen til venstre og send oss oppdateringer (postkasse@verran.kommune.no eller telefon til sentralbord: 930 17 240).
 
Har laget/foreninga egen hjemmeside, setter vi gjerne inn en link til denne. 
 

Fv17

DMS

Logo  07417 Bestillingstransport