Du er her: Hjem > Artikkel

Pressemelding fra Statens vegvesen

Omlegging av fv. 17 ved travbanen i Sprova i inntil åtte uker

Mandag 27. august starter vi å bygge ny fv. 17 ved travbanen i Sprova, Steinkjer. Byggingen innebærer at vi fjerner ca. 250 meter av dagens fv. 17. Deretter trauger vi ut området vegen skal ligge i og bygger opp vegkroppen på nytt i full bredde og med ny standard.

For å få utført arbeidet på en måte som ivaretar trafikantenes og arbeidernes sikkerhet best mulig, så har vi bygd en midlertidig veg. Den midlertidige vegen er en ettfelts grusveg, som blir lysregulert. Her skal trafikken gå mens ny fv. 17 bygges.

  • Dette betyr at det kan bli noe venting for trafikantene. Vi ber dere derfor beregne litt ekstra tid når dere planlegger kjøreturen, sier byggeleder i Statens vegvesen, Per Gevik.

Vi jobber intensivt, med lange arbeidsdager seks dager i uken, for å bli ferdig med bygging av ny veg så raskt som mulig. Når ny fv. 17 er ferdig etter åtte uker, vil trafikken gå som normalt på den nye vegen.

Arbeidet er en del av prosjektet Fv. 17 og fv. 720 Dyrstad-Sprova-Malm. Statens vegvesen utfører arbeidet på oppdrag fra vegeier Trøndelag fylkeskommune.

 

Kontaktperson i Statens vegvesen:
Byggeleder Per Gevik, tlf. 934 64 796

KOMMUNESAMMENSLÅING  .png

Fv17

DMS

Logo  07417 Bestillingstransport